Βαθμολογία

«Δώσαμε χαρά στον κόσμο που τον έχουμε στενοχωρήσει»

Σπουδαία εμφάνιση που τον φέρνει πολύ κοντά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποίησε την Πέμπτη (3/12) ο Εργοτέλης, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Παναιτωλικό.

Ο Σταύρος Λαμπράκης δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος κι αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο τον οποίο, όπως είπε, η ομάδα έχει στενοχωρήσει τον τελευταίο καιρό.

Επίσης, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι Κρητικοί θα βελτιωθούν στη συνέχεια και χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εμφάνιση την καλύτερη φετινή, αναλογικά και με το μέγεθος του αντιπάλου. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κάναμε μια μεγάλη νίκη για τα δικά μας δεδομένα απέναντι σε έναν αντίπαλο Σούπερ Λιγκ και έναν προπονητή που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι ότι δώσαμε χαρά στον κόσμο του Εργοτέλη γιατί τον έχουμε στενοχωρήσει τον τελευταίο μήνα. Ελπίζω αυτή η νίκη να βοηθήσει την ομάδα στον τομέα της αυτοπεποίθησης γιατί έχουμε καλή ομάδα και αυτό το δείξαμε και σήμερα. Κάναμε καλή προσπάθεια ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο μέρος φεύγαμε στην κόντρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν στο γήπεδο».

Για τα στοιχεία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση αν αναλογιστούμε το μέγεθος του αντιπάλου. Σε κανένα παιχνίδι δεν υπήρχε αδιαφορία αλλά στιγμές που μας αδίκησαν».

Για τις αυξομειώσεις στην απόδοση που παρουσιάζει η ομάδα: «Ο Εργοτέλης θέλει να παίζει επιθετικά, και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Παίζαμε με αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας  βρήκαμε χώρους και ήμασταν καλοί στην επίθεση. Ο Εργοτέλης έχει προβλήματα με ομάδες που αμύνονται μαζικά και παίζουν αντιποδόσφαιρο. Θα τη βρει όμως τη λύση και σ’ αυτά τα παιχνίδια».