Βαθμολογία

«Ο Κούγιας με αναγκάζει όπου τον βλέπω να τον δέρνω»

Λίγο μετά τις κατηγορίες του Αλέξη Κούγια στο gazzetta.gr, ο Ηρακλής Νύκταρης μάς μίλησε για τον καβγά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απατώντας στον γνωστό ποινικολόγο. 

Κύριε Νύκταρη, ο κύριος Κούγιας μιλώντας στο gazzetta.gr πριν λίγο έκανε λόγο για «Καμόρα στο ποδόσφαιρο και σας χαρακτήρισε «επικίνδυνο». Θέλετε να τοποθετηθείτε;

«Καμόρα στο ποδόσφαιρο είναι αυτός. Ούτε τον φοβάμαι, θα του κάνω ασφαλιστικά μέτρα. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, σε όλες μου τις υποθέσεις έχω αθωωθεί με 7-0, όχι 5-1 ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, 7-0, ψάξτε το», λέει αρχικά στο gazzettagr  ισχυρός άντρας των Χανιών και συνεχίζει:

«Με χρησιμοποιεί για να κερδίζει δημοσιότητα. Με αυτά που κάνει με αναγκάζει όπου τον βλέπω να τον δέρνω. Με αναγκάζει να τον δέρνω. Για ρωτήστε στη Football League αν τον θέλει άνθρωπος. Άνθρωπος δεν τον θέλει, όλοι εγκληματίες είναι;»

Το περιστατικό πως συνέβη; Ο κύριος Κούγιας ισχυρίζεται ότι δεν σας προκάλεσε, ότι του στήσατε καρτέρι.

«Υπάρχουν οι κάμερες, εκείνος μου έκανε χειρονομίες. Είμαι νευρικός εγώ, δεν το κρύβω αυτό. Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου. Δεν περίμενε να περάσω τα μέτρα ασφαλείας, ε το έκανα και έγινε χαμός».

Κλείνοντας ο Ηρακλής Νύκταρης μάς είπε:

«Τα Χανιά είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει τιμωρηθεί ούτε μία φορά. Εγώ ξέρω ότι έχω μπλέξει, με προκαλεί όπου τον βλέπω να τον δέρνω».