Βαθμολογία

Λόζος: «Επέστρεψα δυνατότερος»

Στο athleticlarissa.gr μίλησε ο Μανώλης Λόζος. Ο 24άχρονος επιθετικός οπού ζει στον Τύρναβο και αγωνίζεται στην Ακαδημία Τυρνάβου ήταν πρώτος σκόρερ με 33 γκολ το 2013-2014 στην Β’ ΕΠΣΛ και βοήθησε την ομάδα του να ανεβεί κατηγορία.

Συνέντευξη στον Βασίλη Παπαχατζή

Αλλά στο πρώτο παιχνίδι στα «σαλόνια» της Α1’ τραυματίστηκε και έμεινε εκτός δράσης για ένα χρόνο. Όμως δεν τα παράτησε και επανήλθε στην αγωνιστική δράση.

Έρχεσαι από έναν σκληρό τραυματισμό και απουσία από τα γήπεδα για περίπου έναν χρόνο. Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα να επιστρέψεις;

«Στην αρχή μου ήταν πολύ δύσκολο για να πω την αλήθεια! Αλλά το ήθελα πολύ και πιστεύω ότι όποιος έχει θέληση μπορεί να τα καταφέρει και να ξεπεράσει τα φόβο του. Ακόμη πιστεύω ότι επέστρεψα καλύτερος απ’ ότι ήμουν».

Στο πρώτο ματς με την Καρυά που έκανες το μεγάλο «come back» και σκόραρες, πως ένιωσες;

«Ήταν ένα πάρα πολύ έντονο συναίσθημα για μένα ειδικά μετά το γκολ. Μου έδωσε την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που χρειάζεται κάποιος για να παλεύει για τα θέλω του.

Το ποδόσφαιρο είναι μεγάλο μέρος της ζωής μου και δεν θα ήθελα για κανένα λόγο να σταματήσω να παίζω και να αγωνίζομαι γι’ αυτό παρά τους τραυματισμούς μου».

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ;

«Για το πρωτάθλημα είναι πολύ νωρίς για να πω κάτι αλλά απ’ ότι βλέπω θα είναι ανταγωνιστικό με βάση την τωρινή βαθμολογία».

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας και ποιος ο προσωπικός σου στόχος;

«Στόχος της ομάδας είναι να ανέβουμε κατηγορία και πιστεύω πολύ σ’ αυτό γιατί έχουμε μια δυνατή ομάδα με πολύ καλούς παίχτες και με ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας.

Ο προσωπικός μου στόχος συμπίπτει με αυτόν της ομάδας και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τον εκπληρώσουμε».

Τέλος θέλω να μου πεις πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Το κλίμα είναι πολύ καλό. Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από νεαρά παιδία που θέλουν να παίξουν μπάλα και το δείχνουν σε κάθε αγώνα. Οπότε είμαστε σαν μια οικογένεια μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο».

* Να ευχαριστήσω το καφέ – μπαρ «Block 10» στον Τύρναβο για την φιλοξενία αλλά και για τις ανάγκες της φωτογράφισης.