Βαθμολογία

Θα δώσει ευκαιρίες και με την ΑΕΛ ο Πογιέτ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό, τον οποίο η Ένωση διέλυσε με 6-0 για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, έμεινε ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος συνεχάρη στη συνέντευξη Τύπου τους παίκτες του για τον επαγγελματισμό του.

Ο Ουρουγουανός προπονητής των «κιτρινόμαυρων» μάλιστα δήλωσε πως πολλοί εξ αυτών που πήραν την ευκαιρία, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος επειδή οι παίκτες μου έδειξαν επαγγελματισμό, πήραν το παιχνίδι πολύ σοβαρά. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε σε όσο περισσότερους παίκτες μπορούσαμε χρόνο συμμετοχής. Ίσως έχουμε περισσότερες πληροφορίες κυρίως για τους παίκτες που… επιτέθηκαν, γιατί η αλήθεια είναι ότι στην άμυνα δεν υπήρξε κάποιος κίνδυνος.

Έτσι, μπορούσαν αυτοί οι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα να αρπάξουν την ευκαιρία για να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο μέλλον, σε παιχνίδια πιο περίπλοκο από αυτό, όπως είναι το επόμενο για το Κύπελλο με την ΑΕΛ. Σίγουρα βλέπουμε καθημερινά τους παίκτες κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά σε ένα επίσημο παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και έτσι μπορούμε να εκτιμήσουμε καλύτερα την κατάσταση για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο κόσμος περίμενε να κερδίσουμε, να βάλουμε πολλά γκολ. Το κάναμε, οπότε είμαστε όλοι χαρούμενοι. Συνεχίζουμε».