Βαθμολογία

Δύο και τέλος ο Κάραμα

Εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει ο Καλίντ Κάραμα στους ανθρώπους της Ζακύνθου πως δεν επιθυμεί να βγάλει τη σεζόν ως προπονητής και προτιμά να είναι τεχνικός διευθυντής, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Έτσι ο Βελγομαροκινός ενημέρωσε πως θα καθίσει στον πάγκο για τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Πανελευσινιακό προκειμένου να πάρει ο Δημήτρης Νόλης το δίπλωμα που απαιτείται.

Στη συνέχεια το αρχικό πλάνο αναφέρει πως ο τελευταίος θα είναι προπονητής μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και από εκεί και πέρα θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο επόμενος.

Τα σενάρια που έχουν ακουστεί είναι πολλά με τον Τζανλούκα Κολονέλο να... παίζει δυνατά, αλλά προς το παρόν επισήμως διαψεύδονται. Ο Κάραμα έχει εισηγηθεί την απόκτηση Έλληνα προπονητή, αλλά για όλα θα αποφασίσει ο Στέλιος Γούναρης.

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι του Κυπέλλου οι Επτανήσιοι θα κάνουν αλλαγές. Εκείνοι που τους καίει, άλλωστε, όπως οι ίδιοι τονίζουν είναι η αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, στην οποία θέλουν να γευτούν για πρώτη φορά φέτος σε εκτός έδρας ματς τη χαρά των τριών βαθμών.