Βαθμολογία

Τσιμπανάκος: «Εντελώς αβάσιμες»

«Ανακοίνωση του μάνατζερ ποδοσφαιριστών Ευρυπίδη Τσιμπανάκου. Με έκπληξη διαπίστωσα πως σε πρόσφατες ανακοινώσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, ενεπλάκη το όνομά μου και νιώθω την υποχρέωση να διευκρινίσω τα εξής:

Ως επαγγελματίας μάνατζερ στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεργάζομαι κατά διαστήματα με όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες Super League, Football League και Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Από τη μέχρι σήμερα πορεία μου στο χώρο, τόσο ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όσο και ως μάνατζερ τα τελευταία χρόνια, ουδέποτε το όνομά μου ενεπλάκη σε οποιοδήποτε «μαύρη σελίδα» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ήθος μου, η κοινωνική μου θέση και η οικογενειακή μου κατάσταση δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να συμμετέχω οπουδήποτε μεμπτά και να αποτελώ μέρος οποιασδήποτε «βρωμιάς» του ποδοσφαίρου, που ούτως ή άλλως απεχθάνομαι.

Πιο συγκεκριμένα, για τη φετινή ομάδα των Τρικάλων, νιώθω υπερήφανος που συμμετείχα στη δημιουργία της, αφού η μέχρι σήμερα πορεία της και η θέση της στο βαθμολογικό πίνακα της Football League δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές μου στη δημιουργία του ρόστερ, ως τεχνικός διευθυντής , θέση που κατείχα στο Θεσσαλικό Σύλλογο έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ δικαιώνει απόλυτα την επιλογή και την εμπιστοσύνη του προέδρου της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ κ. Χρήστου Γιαλιά στο πρόσωπό μου.

Συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από τη θέση του μάνατζερ ποδοσφαιριστών, πάντα με γνώμονα τη φερεγγυότητα, την καθαρότητα και την τιμιότητα που με συνοδεύει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στα ελληνικά γήπεδα.

Εύχομαι στην ομάδα της ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της και στον πρόεδρο της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια να διαπιστώσει σύντομα ότι οι αιχμές που εξαπέλυσε εναντίον μου ήταν εντελώς αβάσιμες.

Με εκτίμηση
Ευριπίδης Τσιμπανάκος».