Βαθμολογία

Αυξημένη ζήτηση για Ξάνθη

Θέλοντας να συνεχίσει με νίκη τη πορεία της στους ομίλους του Κυπέλλου, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Ξάνθη την Τετάρτη (2/12) στο «AEL FC Arena» και περιμένει σε ένα ακόμη ματς τη στήριξη των φιλάθλων της. Μάλιστα, όπως ενημέρωσαν οι ιθύνοντες των «βυσσινί» υπάρχει αυξημένη ζήτηση στα εισιτήρια κάτι που «αναγκάζει» σε τροποποίηση του ωραρίου λειτουργίας του «AEL CITY STORE».

Αναλυτικά αναφέρεται: «Λόγω της αυξημένης ζήτησης για τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη ενημερώνουμε ότι το AEL CITY STORE θα είναι ανοικτό και το απόγευμα της Τρίτης (1/12) 17:00-21:00.

Το ωράριο προπώλησης και οι τιμές των εισιτηρίων ημέρας (ΑΕΛ - Ξάνθη / AEL FC ARENA / Τετάρτη 2/12/15 - 15:00):
Η προπώληση θα γίνει από το AEL CITY STORE (Μανωλάκη 9-11)
Δευτέρα 30/11, 09:00-14:00 & 17:00-21:00
Τρίτη 1/12, 09:00-14:00 & 17:00-21:00
Τετάρτη 2/12, 09:00-14-00
και από τις 13:00 στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA.

Τιμές εισιτηρίων:
Πέταλα 5€
Ανατολική Κερκίδα 10€
Δυτική Κερκίδα 15€
Θύρα 18 VVIP 30€
Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά 5€ (ανατολική και δυτική κερκίδα)

Διαδικασία εισόδου:
Είσοδος κατόχων εισιτηρίων διαρκείας ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με επίδειξη του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς του εισιτηρίου (απόδειξη αγοράς) και επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και αν ανήκουν σε ειδική κατηγορία με τα ανάλογα παραστατικά. Φωτοτυπίες αποδεικτικών δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 11 (βόρειο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα.

Είσοδος καταγεγραμμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα ΔΩΡΕΑΝ για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ. Όπου απαιτείται η παρουσία συνοδού για το ΑΜΕΑ η είσοδος είναι δωρεάν.

*Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προϋποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη Football League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων.

**Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά».