Βαθμολογία

«Νίκη και με Εργοτέλη για να έχει αντίκρισμα...»

Με επιβλητικό τρόπο πέρασε από την έδρα του Παναιγιάλειου η Καλλιθέα την Κυριακή (29/11) και ο Νίκος Παντελής είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά την επικράτηση της ομάδας του με 3-0.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», πάντως, φρόντισε να τονίσει ότι το τρίποντο στο Αίγιο θα έχει αξία μόνο εάν η ομάδα του κερδίσει στην επόμενη αγωνιστική τον Εργοτέλη.

«Κι εγώ και τα μέλη της Καλλιθέας ευχαριστούμε τη διοίκηση για τη φιλοξενία. Πάντα είναι η κατάλληλη εδώ. Είναι μία μεγάλη νίκη και την καθιστά πιο μεγάλη το γεγονός ότι έγινε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι. Μας βοήθησε το πρώτο γκολ και στο δεύτερο κάναμε καλή διαχείριση. Ξέραμε ότι ο Παναιγιάλειος θα άφηνε διαδρόμους και εμείς έχουμε γρήγορους επιθετικούς.

Η ουσία είναι η νίκη. Πήραμε σήμερα ό,τι δικαιούμασταν, κάτι που δεν έγινε απέναντι στη Λαμία και με την ΑΕΛ γιατί ήμασταν καλοί, αλλά φανήκαμε επιπόλαιοι. Είναι απλά μία νίκη. Και λόγω της εμπειρίας μου λέω ότι για να έχει αντίκρισμα πρέπει να νικήσουμε τον Εργοτέλη. Καλή επιτυχία στον Παναιγιάλειο και τον Γιώργο (σ.σ. Μαραντάς). Είναι ένα άτυχο αποτέλεσμα γι' αυτόν», δήλωσε ο Παντελής.