Βαθμολογία

Αν έχεις Κώστα Τσαπράζη διάβαινε…

Σημαντική εκτός έδρας νίκη, πήραν τα Βούναινα, μέσα στην έδρα του Δολιχιακού, με σκορ 0-2, για το μοναδικό παιχνίδι της Α1’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής. Οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Κώστα Τσαπράζη, που με δύο προσωπικά τέρματα, χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Η ομάδα του Χρήστου Γραβάνη, άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν ο Σάββας Χατζηλιάδης, σε μια προσπάθεια του να προλάβει την μπάλα πριν βγει άουτ, έκανε το γύρισμα και βρήκε τον Κώστα Τσαπράζη, που σημείωσε από κοντά το 0-1.

Στο 42ο λεπτό, σε μια πανομοιότυπη φάση, ο Σάββας Χατζηλιάδης και πάλι, βρήκε τον Κώστα Τσαπράζη, που πέτυχε το 0-2, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα, ο Δολιχιακός, απείλησε κυρίως με τους Μπόλη και Κώστα Σουγλή, έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Στέφανο Σουγλή, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Λικάι, Μιφτάρι, Σαπάκος, Κουτσογιάννης, Θεοδωράκης, Σουγλής Στεφ. (46’ Ζιάκος, λ.τ.), Ντόκος, Τριανταφύλλι (68’ Κότυλης), Σουγλής Ζ., Μπόλης (46’ Πουρσανίδης), Σουγλής Κ.

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Χατζηλιάδης Γ., Ακρίβος (85’ Μουτσάνας), Φαρμάκας, Τσαπράζης Στ., Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Τσαπράζης Κ. (84’ Μαρβατάι), Αγγλόπουλος Λ. (53’ Χατζηλιάδης Κυρ.), Χατζηλιάδης Σ.

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Τσιτρούλης, Βασιλός.

Γιώργος Μητσιούλης