Βαθμολογία

Κατσάρας: «Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι»

Άργησε να ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου μετά το ματς της Παναχαϊκής με την ΑΕΛ με το Σέρβο τεχνικό της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς να μην δίνει το παρών μετά από χτύπημα που δέχθηκε στην φάση της ισοφάρισης της ΑΕΛ και τη θέση του πήρε ο βοηθός του, Κώστας Κατσάρας.

«Ο προπονητής μας δεν ήρθε γιατί δέχθηκε επίθεση στο γκολ της ισοφάρισης και δεν κατάφερε να βρεθεί στην αίθουσα τύπου. Η Παναχαϊκή ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος αλλά καταφέραμε και πήγαμε στα αποδυτήρια με το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αν και με δέκα παίκτες και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Ενώ ήμασταν σωστά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να ισοφαρίσουμε έστω και στην τελευταία φάση με τον τερματοφύλακά μας. Η ικανότητα και η δύναμη της κάθε ομάδας φαίνεται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και το αποδείξαμε ακόμα μία φορά.

Να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την δουλειά και την προσπάθεια που βγάζουν συνέχεια και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μας».

Για την διαιτησία: «Η δεύτερη κίτρινη που ήρθε στον Γιοβάνοβιτς παράλληλα και η αποβολή του, ήρθε από ένα φάουλ πάνω στον Ουρτάδο που δεν δόθηκε ποτέ νωρίτερα. Επίσης ζητάμε και ένα πέναλτι, όπου ο αμυντικός άθελά του βρίσκει τη μπάλα με το χέρι, αλλά αποκτά πλεονέκτημα μέσα στην περιοχή, ενώ έχουμε και τις πολλές αδικαιολόγητες κάρτες κατά την άποψη μας».