Βαθμολογία

«Έπρεπε να είχαμε μαρκάρει καλύτερα τον Ξενοδόχοβ»

Ο Δημήτρης Σπανός αφού υποστήριξε πως οι καθυστερήσεις είχαν τελειώσει, παραδέχθηκε πως έπρεπε να είχαν μαρκάρει καλύτερα τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ. «Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα έπρεπε να είχαμε μαρκάρει καλύτερα τον Ξενοδόχοβ στην φάση που βγήκε στην περιοχή μας για το κόρνερ. Δεν ξέρω τι έλεγε το ρολόι του διαιτητή, αλλά σύμφωνα με το δικό μου είχαν περάσει τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων που είχε δείξει για το παιχνίδι.

Αυτό που μετράει είναι πως δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που την θέλαμε και γιατί ήταν πρόκληση να υποχρεώσουμε στην πρώτη της ήττα τη ΑΕΛ. Είχαμε καλύτερη απόδοση, περισσότερες τελικές προσπάθειες από τον αντίπαλο μας. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό».  

Κώστας Χατζής (παίκτης Παναχαϊκής): «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Σήμερα παίξαμε τόσο καλά, μετά από μία βαριά ήττα από τη Λαμία και καταφέραμε να σηκώσουμε κεφάλι. Μπράβο στην ΑΕΛ και στον τερματοφύλακά της που κατάφεραν να πάρουν κάτι. 

Αυτό που θέλουμε είναι να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει μαζί με την ΑΕΛ, στη Super League. Δείξαμε και πάθος και δύναμη, αλλά σίγουρα στεναχωρηθήκαμε και φυσικά έχουμε πίκρα γιατί μέχρι το 95’ είχαμε τρεις βαθμούς. Για τη συνέχεια το σίγουρο είναι πως θέλουμε τη στήριξη του κόσμου».