Βαθμολογία

Καθάρισαν στο δεύτερο οι Γόννοι

Οι Προοδευτική Ανάβρας φιλοξένησε τον Όλυμπο Γόννων και ηττήθηκε με 0-2. Και τα δυο γκολ ήρθαν στην επανάληψη για τους Γόννους που είχαν τον Μάντζιαρη Ν. Σε καλή μέρα αφού σκόραρε ένα γκολ και είχε μια ασίστ.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες. Για τους γηπεδούχους έχασαν οι Βλάχος, Μαλλιάρας και διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στο 35’. Από την άλλη απείλησαν οι Τσούγιας και Μάντζιαρης Ν.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Μάντζιαρης Ν. Θα κάνει το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ για να έρθει στο 74’ ο Τσιουτσιούμης με κεφαλιά ύστερα απο κόρνερ του Μάντζιαρη Ν. Να κάνει το τελικό 0-2.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός): Φιλοκώστας, Χαϊδούλης, Χονδροδήμος, Δεσπόπουλος Ι., Κουρούκας Ι., Γκιόσι, Κορδαλής, Μαλλιάρας, Βλάχος (46′ Χαλκιάς), Κουρούκας Μ., Σιμούλης.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Τσιντζιλώνης, Κανταρίνος Ν., Τσιαπλές, Μαρκεγκάι, Τσιτσιούμης, Τσούγιας (46′ Πραγκαφίλλης), Ντόι (89′ Μάντζιαρης Στ.), Κίτσιος, Μάντζιαρης Ν., Ριζούλης (89′ Σερίφης).

Διαιτητής: Καραγιάννης. Βοηθοί: Ντελέζος, Παραφέτας.

Βασίλης Παπαχατζής