Βαθμολογία

Εύκολη νίκη για Παναγροτικό

Ο Παναγροτικός Νίκαιας φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Χειμαδίου και δεν δυσκολεύτηκε να τον κερδίσει με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ζερδαλή στο 29’ ενώ στο επόμενο λεπτό ο Τριανταφυλλόπουλος θα κάνει το 1-0 ύστερα από την πάσα του Χριστοδούλου. Στο 44’ ο Χριστοδούλου θα χάσει πέναλτι αλλά στο 45’ θα δώσει την πάσα για τον Ανδρεανόπουλο για να σκοράρει για το 2-0.

Στην επανάληψη το Χειμάδι θα μειώσει με τον Καραντώνη Γ. στο 58’ σε 2-1. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 55’ ενώ ο ίδιος παίκτης θα δώσει την πάσα στον Χριστοδούλου και αυτό με σουτ θα κάνει το 3-1. Το τελικό 4-1 θα γίνει στο 85’ από τον Παπαχρήστου.

Παναγροτικός Δήμου Νίκαιας (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Γεωργόπουλος, Ταβερνάκης (60’ Τζερλιώτης), Ψαρούλης, Παπακώστας, Πίκας, Πανδρεμένος, Ανδρεανόπουλος (80’ Παπαχρήστου), Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου (75’ Καραφέριας), Ολομάνι.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Κώστας Παπαρίζος): Τσικόπουλος, Δαλαμπύρας (65’ Νούσιος Γ-Α), Καραντώνης Λ., Τόπης Π., Τόπης Θ. (70’ Ζησόπουλος), Παλικάρης, Καραντώνης Γ., Νούσιος Γ-Β, Σερδαλής, Λίταινας, Σούμας (60’ Τσιάκος).

Διαιτητής: Νίτσας. Βοηθοί: Ακρίβος, Μάνος.

Βασίλης Παπαχατζής