Βαθμολογία

Καταιγιστικός ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τυρνάβου φιλοξένησε τον Απόλλων Βρυσιών και τον κέρδισε με το ευρύ 6-2. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γαλάνης αφού πέτυχε τρία γκολ, μοίρασε δύο ασίστ και κέρδισε και ένα πέναλτι.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι σχεδόν σε όλο το ματς. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Γαλάνης με ατομική προσπάθεια θα κάνει το 1-0 ενώ δύο λεπτά μετά ο ίδιος θα κάνει το 2-0 με πλασέ.

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι θα αντιδράσουν και θα μειώσουν σε 2-1 με το σουτ του Μπουρίκου. Το 3-1 θα γίνει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Γαλάνη να δίνει στον Τσακίρη Κ. Και αυτός με πλασέ θα σκοράρει. Στο 55’ ο Γαλάνης θα κερδίσει το πέναλτι που θα το εκτελέσει εύστοχα ο Γκαραγκούνης Σ. για το 4-1.

Στο 63΄τα Βρυσιά θα μειώσουν σε 4-2 με το δυνατό σουτ του Λιάπη εξώ απο την περιοχή. Οι γηπεδούχοι θα ξανά σκοράρουν πέντε λεπτά αργότερα με την λόμπα του Μπαντή για να έρθει ο Γαλάνης να κάνει το τελικό 6-2 στο 75’.

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Γκαραγκούνης Χ., Πάσιος (60’ Γκαραγκούνης Α.), Γκαραγκούνης Χ., Λάζος (63’ Μαυρίδης), Καρακλωστας Α. (45’ λ.τ Μπαντής), Γκαραγκούνης Σ., Πάσος, Γκαραγκούνης Λ., Γαλάνης, Τσακίρης.

Απόλλων Βρυσιών (Λεωνίδας Τασιούλης): Μητσολούλος, Στεφανής, Γιαντσίδης (27’ λ.τ Προσμίτης), Γαιτανίδης, Τατσιαρής, Ζητούνης, Μουρίκος, Βουβαλούλης (59’ Βαΐτσης), Λιάπης, Μουστάκας.

Διαιτητής: Φακής. Βοηθοί: Ευστρατίου, Τσιρογιάννης.