Βαθμολογία

Δημητρίου: «Δύσκολη περίοδος για Πανσερραϊκό»

Μεγάλη ανάσα ήταν για τον Πανσερραϊκό η νίκη επί της Ζακύνθου. Η ομάδα πέρασε πολλά τις τελευταίες μέρες που την οδήγησαν και στην αλλαγή προπονητή και σε αυτό στάθηκε ο Παύλος Δημητρίου.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «λιονταριών» υπογράμμισε τις δυσκολίες που υπάρχουν και εξέφρασε την ελπίδα να γίνει μία νέα αρχή μετά από τη νίκη επί των Επτανήσιων.

Αναλυτικά όσα είπε: «Τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα του Πανσερραϊκού περνάει μία δύσκολη περίοδο, όχι μόνο λόγω αποτελεσμάτων, αλλά και λόγω των αλλαγών των προπονητών. Δείχνουμε πως η ομάδα είχε κάποιο πρόβλημα, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν χαρακτήρα, έβγαλαν τον καλό τους εαυτό και ενώ είχαμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα, η οποία με αιφνιδίασε πραγματικά, πήραμε τρεις βαθμούς και αυτό μας έκανε χαρούμενους. Το παιχνίδι, θα συμφωνήσω με τον κ. Κάραμα, ήταν με δύο ομάδες ισοδύναμες. Στατιστικά μπορεί να είχαμε μία-δύο φάσεις περισσότερες από τον αντίπαλο, αλλά πιστεύω πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θέλω αυτό το παιχνίδι να είναι μία καινούργια αρχή για την ομάδα μου γιατί δεν της αξίζει η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ατματσίδης, είπε: «Για εμάς, όπως εξελίχθηκαν όλα τα πράγματα με τις αναταραχές, ήταν ένα οριακό παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Πρώτα από όλα για βαθμολογικούς λόγους η νίκη για εμάς ήταν μονόδρομος. Σήμερα σε αυτό το παιχνίδι θα ήθελα να κρατήσω για την ομάδα μου το πάθος και τον εγωισμό, που είναι και ένα αίσθημα αυτοσυντήρησης όταν θεωρήσεις ότι όλα δεν πάνε καλά και έχουν φτάσει στο τέρμα. Η αλήθεια, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς σε αυτή την κατάσταση, το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης το έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, γιατί εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές. Είδα κάτι να αλλάζει αρχής γενομένης από σήμερα και θεωρώ πως θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο τις επόμενες αγωνιστικές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Δημητρίου για την βοήθεια που μας δίνει σε αυτές τις ημέρες που ήταν μαζί μας και ευελπιστώ σε μία καλύτερη συνέχεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ζακύνθου που αν μη τι άλλο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμορφο και ποιοτικό, και να ευχηθώ καλή συνέχεια».