Βαθμολογία

Κάραμα: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό ο Καλίντ Κάραμα. Η Ζάκυνθος κρατούσε χωρίς μεγάλη δυσκολία τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως, αποχώρησε από το παιχνίδι με άδεια χέρια.

Γι' αυτό και ο προπονητής της στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στον παράγοντα της τύχης και ξεκαθάρισε πως είναι δύσκολο να παλεύεις συνεχώς για τους βαθμούς.

Αναλυτικά είπε: «Οι δύο ομάδες βρίσκονταν στο ίδιο επίπεδο, η ομάδα που είχε περισσότεροι τύχη κέρδισε σήμερα. Η ομάδα μας έδειξε μία καλή εικόνα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και χάσαμε. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο μου. Χάσαμε τρείς βαθμούς αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Η ομάδα πρέπει να παλεύει κάθε Σαββατοκύριακο πράγμα που δεν είναι εύκολο».

Ο Κυριακίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες, ανέφερε: «Σήμερα παίζαμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Πιστεύω ότι κατεβήκαμε καλύτεροι στον αγωνιστικό τομέα, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, άλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Ια ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό και στον φίλο μου τον Ατματσίδη».