Βαθμολογία

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ

Δυστυχώς έχουν παρέλθει 24 ώρες από την ώρα που κοινοποιήθηκε στον κ. Σωτήρη Κέλλα η εξώδικη διαμαρτυρία - πρόσκληση - δήλωσή μου με την οποία διαμαρτύρομαι για την ακραία συκοφαντική μου δυσφήμιση, από δημοσίευμα που είχε την υπογραφή του, ούτε τη διεύθυνση στην οποία εδρεύει ο ανύπαρκτος σύνδεσμος "ΝΟRTENOS" μου κοινοποίησε, ούτε τα ονόματα και τις διευθύνσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ώστε να στραφώ νομικά εναντίον του και ούτε σήμερα είχε το θάρρος να μου ζητήσει συγγνώμη για το ατόπημά του.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως είμαι υποχρεωμένος έναντι της προσωπικής μου αξιοπρεπείας, της αξιοπρεπείας της οικογενείας μου και της αγάπης των φιλάθλων της ΑΕΛ που με στηρίζουν να του υποβάλλω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου και να ζητήσω αποζημίωση για την προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Την επόμενη εβδομάδα δικηγόρος του δικηγορικού μου γραφείου σε συνεργασία με γνωστό δικηγόρο από τη Λάρισα θα καταθέσουν τα δικόγραφα τόσο στον Εισαγγελέα Λαρίσης όσο και στο Πρωτοδικείο Λαρίσης.