Βαθμολογία

Αποστόλου: «Δεν σου χαρίζεται κανένας»

Βαθιά ανάσα πήρε η Ζάκυνθος κάνοντας μεγάλη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα με 1-0, τη δεύτερη στη σεζόν μετά από εκείνη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Με αυτή την αφορμή ο Σπύρος Αποστόλου μίλησε στην «Ημέρα Τση Ζάκυνθος» και στο IONIAN. Μεταξύ άλλων στάθηκε στον Καμαρά, στο ματς που ακολουθεί με τον Πανσερραϊκό και τον κόσμο που θέλει η Ζάκυνθος κοντά της. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα: «Αυτό που έχει αυτή η ομάδα είναι το καλό κλίμα. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα και το ξέραμε όλοι. Για αυτό και αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί. Συνήθως το κάναμε στα αποδυτήρια. Έγινε έξω αυτή τη φορά και μας βγήκε σε καλό».

Για την απόδοση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια: «Νομίζω ότι η ομάδα είχε καλή εικόνα και στα προηγούμενα ματς. Ήμασταν άτυχοι, αλλά είχαμε και ελλείψεις. Σίγουρα δεν στηριζόμαστε σε 1-2 παίκτες, ωστόσο όταν σου λείπουν ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο είναι σημαντικό, διότι λείπει αυτό το κάτι παραπάνω».

Για τον προπονητή, Καλίντ Καραμά: «Ο κ. Κάραμα από την πρώτη στιγμή μου έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ο οποίος ξέρει ότι είναι σημαντική η σχέση προπονητή και παικτών . Εγώ είμαι ένας εκ των συνδετικών κρίκων αυτής της σχέσης. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και προσπαθώ να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Για το ματς με τον Πανσερραϊκό: «Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με μας και θα παίξει ρόλο και το ταξίδι που θα είναι κουραστικό, αφού θα κάνουμε 12-15 ώρες για να φτάσουμε στον προορισμό μας. Είναι σημαντικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Πρέπει σε όλα τα ματς να τα δίνουμε όλα. Δεν θα σου χαριστεί κανένας. Τα παιχνίδια όλα είναι ο θάνατός σου η ζωή μου».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος και στα εύκολα και στα δύσκολα μας έχει στηρίξει. Στο ματς με τα Τρίκαλα ήταν στο πλευρό μας. Είναι λογική η μουρμούρα που υπήρχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Εμείς πρέπει να το αλλάζουμε αυτό και να φέρνουμε στο πλευρό μας, τους φιλάθλους μας».