Βαθμολογία

Στεφάνοβιτς: «Υψηλοί οι στόχοι του Αγροτικού Αστέρα»

Με τον Γκόραν Στεφάνοβιτς στον πάγκο του θα βαδίσει από εδώ και στο εξής ο Αγροτικός Αστέρας, με τον Σέρβο προπονητή να μην κρύβει τη χαρά του για τη συνεργασία με την ομάδα του Ευόσμου.

Παράλληλα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο 48χρονος τεχνικός τόνισε ότι οι στόχοι των «σταχυοφόρων είναι υψηλοί και αυτό ήταν ένα σπουδαίο κίνητρο για να δεχθεί την πρόταση που του κατατέθηκε.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος που αναλαμβάνω τον Αγροτικό Αστέρα. Πριν μιλήσω με τον πρόεδρο, τον κ. Θεοδωρίδη, γνώριζα ήδη ότι πρόκειται για μία ιστορική ομάδα που έχει την οργάνωση και τη φιλοδοξία για να προοδεύσει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Αφού ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις με τον κ. Θεοδωρίδη ήμουν σίγουρος ότι αυτή είναι η ομάδα που θέλω να δουλέψω, γιατί είναι ένα πρότζεκτ σε εξέλιξη και οι στόχοι είναι υψηλοί. Ο κ. Θεοδωρίδης με εντυπωσίασε με το πάθος του για την ομάδα και με την αποφασιστικότητά του να την πάει ψηλότερα», ανέφερε ο Στεφάνοβιτς.

Και πρόσθεσε: «Η εμπειρία είναι σημαντική στη δουλειά μου και κυρίως το γεγονός ότι έχω εργαστεί σε αυτή τη χώρα στο παρελθόν. Η ομάδα είναι χαμηλά στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή, αλλά την έχω μελετήσει και πιστεύω ότι έχει την ποιότητα για να εξελιχθεί και να γίνει πιο δυνατή. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα είναι νωρίς στη σεζόν και υπάρχουν πολλοί αγώνες και πολλοί βαθμοί τους οποίους μπορούμε να διεκδικήσουμε δίνοντας μάχες»

Τέλος, ο νέος τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα τόνισε ότι πρώτα θα γνωρίσει καλά τους παίκτες του και μετά θα μιλήσει για στόχους και προσδοκίες.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Προτιμώ τα έργα από τα λόγια και πριν υποσχεθώ οτιδήποτε στους φιλάθλους μας πρέπει να μάθω περισσότερα για τη νέα μου ομάδα. Το σίγουρο είναι οι ποδοσφαιριστές μου θα έχουν την απόλυτη υποστήριξή μου».