Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Αργυροπούλι

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Αργυροπούλι την Τετάρτη (25/11) στο τελικό 2-2 σε εξ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο αρχηγός του Δολιχιακού Στέφανος Σουγλής αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, αφού στις καθυστερήσεις (90+4) με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Σαπάκου έδωσε το βαθμό στην ομάδα του.

Σε ένα ματς όπου η δύναμη και το πάθος ήταν αυτά που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τσούτσας έδωσε προβάδισμα στους κιτρινόμαυρους στο 25΄, φάση για την οποία οι άνθρωποι του Δολιχιακού διαμαρτυρήθηκαν για οφ σάιντ. Την απάντηση για τον Δολιχιακό είχε ο δεκαπένταχρονος ταλαντούχος στράικερ  Κότυλης, όπου στο 37΄ με γυριστό εναέριο βολ πλανέ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο πορτιέρο κάνοντας  το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Τσούτσας και πάλι νίκησε τον Λυκάι βάζοντας σε οδηγό την ομάδα του. Απο εκείνο το σημείο και μετά οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους και δίκαια έφτασαν στην  ισοφάριση στο 94΄ με του Σουγλή Σ.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Γ. Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος, Μπαχτσιβάνος Στ./Χ, Καρράς, Ριζούλης, Χαρισούλης (75΄Μεσημέρης), Τσούτσας Β., Πέρπερας, Δεμέστιχας, Χατζής, Τσούτσας Α. (89΄Κουτσιανικούλης), Μπέλτσιος (60΄Γωγάκος).

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Κ. Καζάκης): Λυκάι, Μιφτάρι, Κουτσογιάννης, Σαπάκος, Σουγλής Στ., Ζιάκος, Θεοδωράκης Σ., Ντόκος, Σουγλής Κ., Μπόλης (70΄Καντολάρι), Κότελης (72΄Σένγκα).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Ντελέζος Θ., Ντανταλής.