Βαθμολογία

«Πληρώσαμε τη συμπεριφορά μας στα στημένα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Καρδίτσας στην αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟΧ στα Περιβόλια έμεινε ο Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα (2-0), ωστόσο πλήρωσε την συμπεριφορά της στις στημένες φάσεις. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Θωμά και στα Χανιά για τη νίκη τους. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ήττα. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, στα πρώτα 20 λεπτά, μέχρι να δεχθούμε το γκολ.

Για άλλο ένα εκτός έδρας ματς προσπαθήσαμε πάρα πολύ, ελέγχαμε τον ρυθμό, όμως πληρώσαμε ξανά την συμπεριφορά μας στις στημένες φάσεις. Αυτό πιστεύω πως ήταν το κλειδί για τον αντίπαλο για να φτάσει στη νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε τις επόμενες μέρες, γιατί είναι κρίμα να γίνεται τόση μεγάλη προσπάθεια και να μην συνοδεύεται με αποτέλεσμα. Ξέραμε πως ο ΑΟΧ είναι μια καλή ομάδα, με δύναμη στα στημένα, αλλά δυστυχώς δεν αντιδράσαμε.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, προσπαθήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια, ρισκάραμε μετά το 2-0, αλλά δεν μπορέσαμε να μειώσουμε και να διεκδικήσουμε την ισοφάριση στο τέλος. Συνεχίζουμε, θα προετοιμαστούμε για το άλλο ματς με τον Αχαρναϊκό».