Βαθμολογία

Έδωσε τα χέρια με Παραφέστα ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του athleticlarissa, σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αχιλλέα Φαρσάλων, από τον Τάκη Παραφέστα, μιας και η ομάδα των Φαρσάλων, τα βρήκε σε όλα με τον έμπειρο τεχνικό και έδωσαν τα χέρια, μετά και την παραίτηση του μέχρι πρότινος προπονητή της, Γιάννη Μπουρνάκα.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων, η διοίκηση της ομάδας, δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Χρήστου Καπελιάνη, ο οποίος θα συνεχίσει στο πλευρό του κ. Παραφέστα, ως βοηθός προπονητή και γυμναστής της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο και ικανότατο τεχνικό κ. Τάκη Παραφέστα. Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται καθώς άπαντες γνωρίζουμε την προσφορά και το έργο του κ. Παραφέστα.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος δεν κάνει αποδεκτή την αποχώρηση του βοηθού προπονητή και γυμναστή της ομάδος μας κ. Χρήστου Καπελιάνη και ύστερα από απαίτηση και του νέου τεχνικού ο κ. Χρήστος Καπελιάνης θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του Αχιλλέα Φαρσάλων».