Βαθμολογία

Μπαξεβάνος: «Έπρεπε να κερδίσει ο Εργοτέλης»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Σπύρος Μπαξεβάνος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ο Εργοτέλης θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να έχει κλειδώσει τη νίκη κόντρα στον Κισσαμικό.

Ωστόσο, οι Χανιώτες έβγαλαν χαρακτήρα, πήραν το ματς και αυτό αναμφίβολα χαροποιεί τον προπονητή του, ο οποίος ξεκαθάρισε πως στόχος σαφώς και παραμένει η παραμονή στη Β' Εθνικής παρά το καλό ξεκίνημα. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OTE TV:

«Ήταν ένα παιχνίδι που με τις ευκαιρίες που έκανε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίσει ο Εργοτέλης. Στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν κερδίζει ο καλύτερος. Χάσαμε ένα ημίχρονο που δεν μπήκαμε στο γήπεδο και ο αντίπαλος μας θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα γκολ για να είναι πιο δύσκολα τα δεδομένα. Αυτό που αλλάξαμε ήταν πως ανεβήκαμε πιο ψηλά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και πάλι ο Εργοτέλης είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σημειώσει γκολ και στο δεύτερο μέρος, τόσο στο δοκάρι, όσο και στο τέλος».

Οι 14 βαθμοί που έχει η ομάδα αλλάζουν τους στόχους της;

«Στόχος μας είναι η παραμονή και αυτό δεν αλλάζει. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και το μόνο που θέλουμε είναι να έχουμε συνέχεια. Εμείς ξεκινάμε τα παιχνίδια μας με σκοπό να μην δεχθούμε γκολ και να πάρουμε στη συνέχεια ότι καλύτερο. Οι πέντε ισοπαλίες που έχουμε μέχρι τώρα δείχνουν πως πίσω τα καταφέρνουμε και ίσως θέλουμε περισσότερη αποτελεσματικότητα μπροστά».