Βαθμολογία

Γη και ύδωρ σε Βοσνιάδη ο Αγροτικός Αστέρας!

Χαλί στρώνει ο Αγροτικός Αστέρας στον Αλέξανδρο Βοσνιάδη για να πει το «ναι» και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του. Ο 54χρονος πρώην κόουτς του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο διακαής πόθος των «σταχυοφόρων», οι οποίοι του δίνουν γη και ύδωρ για να τον πείσουν…

Ο Βοσνιάδης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/11) από τετραήμερο ταξίδι στο Βελιγράδι, οπού παρακολούθησε αγώνες της Α’ Εθνικής Σερβίας προσκεκλημένος από τους Ζόραν Μιλίνκοβιτς και Ζόραν Λόντσαρ -αμφότεροι έχουν δουλέψει στον Άρη- και στον Αγροτικό Αστέρα δεν άφησαν να χαθεί άλλος χρόνος…

Οι διοικούντες τους «σταχυοφόρους», σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, συναντήθηκαν το βράδυ με τον Βοσνιάδη και του έκανε επίσημη πρόταση για κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο με γενναία αποζημίωση! Λέγεται μάλιστα ότι η προσφορά ξεπερνά αρκετά και τα χρήματα με τα οποία αμειβόταν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο έμπειρος προπονητής με τη σειρά του τους ανέφερε τα θέλω και τις προϋποθέσεις -πέραν και των οικονομικών- στο ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο των «πράσινων» και συμφωνήθηκε να υπάρξει ένα ακόμα ραντεβού την Τρίτη (24/11), στο οποίο θα παρθεί και η τελική απόφαση.

Πάντως, φαίνεται πως στον Αγροτικό Αστέρα είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση σε όλους τους τομείς και εφόσον αυτό διασφαλιστεί και γραπτώς, οι πιθανότητες γέρνουν στο να είναι τελικά ο Βοσνιάδης ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Διλμπέρη.