Βαθμολογία

Τα εισιτήρια για Παναχαϊκή - ΑΕΛ

Έγιναν γνωστές οι τιμές των εισιτήριων του αγώνα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (28/11) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με ώρα έναρξης στις 19:00. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, για τον αγώνα της 10ης Αγωνιστικής της Football League απέναντι στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το Σάββατο 28/11/15 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 1, 2, 5, 10 ευρώ. Για τις ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να επιδεικνύουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά την αγορά (Αστυνομική Ταυτότητα, Έντυπη Ηλεκτρονική Πιστοποίηση Ανεργίας, Φοιτητικό Πάσο – Στρατιωτική Ταυτότητα, μαθητική ταυτότητα).

Με την αγορά ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ εισιτηρίου για το παιχνίδι με την Λάρισα οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήριο και για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό με 10 ευρώ επιπλέον. Αυτό ισχύει ΜΟΝΟ για αγορά των δύο εισιτηρίων μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου που θα σταματήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Λάρισα.».