Βαθμολογία

Άνετη νίκη στη Βέροια!

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας πέτυχε η ΑΕΛ στη Βέροια, με αντίπαλο την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό επιβάλλοντας τον ρυθμό της με στόχο να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Το άγχος για την πρώτη νίκη ήταν εμφανές με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετές ευκαιρίες με τις Χριστοφορίδη, Λόγου(είχε και δοκάρι), Τσούκα και Μπούμπα. Αυτό δε πτόησε την περσινή πρώτη σκόρερ Μαρία Χριστοφορίδη η οποία και άνοιξε τον λογαριασμό της για φέτος κάνοντας το 0-1 με ψύχραιμο πλασέ απέναντι από την αντίπαλη τερματοφύλακα.

Η ΑΕΛ πλέον πιο απελευθερωμένη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να σημειώσει ακόμη δύο τέρματα, ένα με την Τσούκα και ένα με την Λόγου, για να πάει στα αποδυτήρια με το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να έχει την υπεροχή κάνοντας πολλές φάσεις. Σε μία από αυτές η Λόγου κέρδισε πέναλτι σε μία διείσδυση της μέσα στην περιοχή, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα η ίδια και σε μία άλλη φάση η Μπούμπα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πλάσαρε την τερματοφύλακα και η Χριστοφορίδη ήρθε και έσπρωξε τη μπάλα μέσα στα δίχτυα. Το μόνο που κατάφερε ο Αγροτικός Αστέρας ήταν να μειώσει με την Μουρατίδου για να διαμορφωθεί το τελικό 1-5.

Για την ΑΕΛ: Αχιλλέας Μαστοροδήμος.

Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Σωτηρίαδη, Κούκου, Ρήγα, Πούλιου, Σιμούλη, Πουρλιότη, Μπούμπα, Τσούκα, Λόγου, Χριστοφορίδη.

Αλλαγές: Λιάγγα, Ακριβούλη, Μιρτάϊ.

Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση, Τσία, Βοϊκλή, Γαγάρα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα για την φιλοξενία. Στην συνέχεια η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στην Ξάνθη στις 6 Δεκεμβρίου για το θεσμό του κυπέλλου, τις Βασίλισσες Θράκης.

Θα ακολουθήσει βίντεο του αγώνα με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης.

Νίκη και για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών ΑΕΛ

ην πρώτη τους νίκη τους πέτυχαν και τα κοριτσάκια της Ακαδημίας τα οποία συμμετέχουν στο Τουρνουά Προπαίδων (2004-05) της ΕΠΣΝΛ 2015-16.

Οι «μικρές» της ΑΕΛ που αγωνίσθηκαν το Σάββατο το πρωί στο Athletic Hall, επικράτησαν με σκορ 3-2 επί των Αμπελoκήπων. Τα γκολ για την ΑΕΛ σημείωσαν οι: Μούκα, Ζαχείλα, Στυμονιάρη

Αγωνίσθηκαν: Αρζουμανίδου, Αθανασάκη, Γκαντούνα, Ζαχείλα, Καπιτζήκα, Καραγιώργου, Κουμπαρά, Μήσια, Μούκα, Παυλοπούλου, Σκοτινιώτη, Στυμονιάρη, Τσιάρα, Χασανούδη.