Βαθμολογία

Κόλτσης: «Πολύ μεγάλη η νίκη του Απόλλωνα»

Το πρώτο διπλό του Απόλλωνα Σμύρνης στη φετινή Β’ Εθνική είναι γεγονός. Το 1-2 επί του Ολυμπιακού Βόλου είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και αυτό υπογράμμισε και ο Γιώργος Κόλτσης.

Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ μίλησε εκ μέρους του τεχνικού της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας τα ακόλουθα: «Είχαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα, πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και έτσι έγινε. Μία πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα και πιστεύω πως κατά διαστήματα παίξαμε και πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και τη νίκη που πέτυχαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και στον κ. Σούλη Παπαδόπουλου».

Ακολούθως, σε ερώτηση για το αν έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση στον Απόλλωνα από τις συνεχόμενες νίκες ο Κόλστης υποστήριξε: «Σίγουρα, όταν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι καλύτερη και υπάρχει μια εφορία στην ομάδα και σε όλους όσους την απαρτίζουν. Αυτό πραγματικά συνέβη τις τελευταίες αγωνιστικές και φαίνεται νομίζω και στο γήπεδο».

Από πλευράς «κυανόλευκων», τους ποδοσφαιριστές των νικητών εκπροσώπησε ο Στέργιος Ψιάνος, ο οποίος με τη σειρά δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που το θέλανε πολύ και οι δύο ομάδες. Νομίζω ότι μπήκαμε δυνατά και δείξαμε από την αρχή ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο κάποιες καλές ευκαιρίες. Δυστυχώς, δεν πετύχαμε γκολ, αυτό ήρθε στην επανάληψη. Από εκεί και πέρα είχαμε, κάποια κενά διαστήματα, όπως τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, αλλά η ομάδα είχε ψυχή. Είμαστε όλοι μαζί κι αυτό φάνηκε στη συνέχεια. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Αλμπάνη και ελπίζω να είναι σύντομα κοντά μας. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στον Ολυμπιακό Βόλου και δύναμη σε εμάς για τη συνέχεια».