Βαθμολογία

Μαραντάς: «Σημαντικός ο βαθμός»

Βαθμό που στην πορεία μπορεί να φανεί πολύτιμος πήρε στον Εύοσμο ο Παναιγιάλειος και γι' αυτό υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις στις ομάδας. Αυτό αποτυπώθηκε και από τις δηλώσεις του Γιώργου Μαραντά στη συνέντευξη Τύπου με τον τεχνικό της ομάδας μεταξύ άλλων να στέκεται στη στήριξη των οπαδών και στον χαρακτήρα που πρέπει να φτιάξει η ομάδα του εκτός έδρας.

Αρχικά είπε: «Το ταξίδι μας θεωρείται επιτυχημένο αφού μπορέσαμε έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, να πάρουμε έστω και έναν βαθμό. Θεωρώ ότι τον δικαιούμασταν και αυτός ο βαθμός είναι πάρα πολύ σημαντικός για να μπορέσουμε να δώσουμε μέταλλο στην ομάδα ώστε να μπορεί να παίρνει βαθμούς κι εκτός έδρας

Ήρθαμε με στόχο τη νίκη και το δείξαμε αυτό κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν αρκετά καλοί απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με παίκτες που διαθέτουν τεράστια ποιότητα και εμπειρία. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μία ομάδα που έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας όμως εμείς με καλό πρέσινγκ ψηλά, δημιουργήσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες, μία με τον Μπουρλάκη και μία με τον Σκαρτσίλα που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, η απόδοσή μας στον επιθετικό τομέα έπεσε. Στην άμυνα ήμασταν πάλι αρκετά καλοί, δεν αφήσαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις».

Σχετικά με την αποβολή επεσήμανε: «Στη φάση της αποβολής του τερματοφύλακά μας δεν κατάλαβα τι έγινε, ο διαιτητής ξέρει καλύτερα. Τέλος καλό, όλα καλά. Από εκείνη τη στιγμή παίξαμε με τερματοφύλακα τον Πέριτς και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το βαθμό της ισοπαλίας».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Θέλω να συγχαρώ τον Παναγιώτη Διλμπέρη, πιστεύω ότι η ομάδα του είναι πάρα πολύ καλή όπως είναι και η δική μας. Θεωρώ ότι σύντομα οι δύο ομάδες θα ανεβάσουν το επίπεδό τους και τη βαθμολογική τους θέση. Ο κόσμος μας ήταν συγκινητικός, μας ακολούθησε τόσο μακριά. Μιλάμε για ένα πολύ κουραστικό ταξίδι. Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας, ο οποίος είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου αλλά και στην αντίπαλη ομάδα. Ήταν ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές και καλές ομάδες. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά για αυτό το παιχνίδι. Αυτό φάνηκε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο δημιουργήσαμε ευκαιρίες να κλέψουμε το παιχνίδι. Δεν ήρθε όμως το γκολ. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Είναι σημαντικός ο βαθμός εκτός έδρας, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο όπως ο Αγροτικός Αστέρας. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έκανε τόσα πολλά χιλιόμετρα για να μας στηρίξει. Ελπίζω την Κυριακή να ανταπεξέλθουμε, να πάρουμε τη νίκη ώστε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο αλλά και τους εαυτούς μας».