Βαθμολογία

Σπανός: «Ήταν μια κακή παρένθεση»

Με βαριά ήττα έφυγε από το ματς με τη Λαμία η Παναχαϊκή και ο Δημήτρης Σπανός ήταν... κατσουφιασμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης. Πάντως, ο τεχνικός των Αχαιών δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονά του για τη διαιτησία και για τη φάση του πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι Φθιώτες, ενώ έκανε λόγο για κακή παρένθεση στη γενικότερη πορεία της ομάδας του.

«Ήρθαμε σήμερα σε μία ομάδα που ξέραμε ότι η βαθμολογική της θέση ήταν πλασματική, σε μια έδρα όπου πηγαίνει πολύς κόσμος, γενικώς σε μια έμπειρη ομάδα με καλό προπονητή και θέλαμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε κάτι.

Δυστυχώς το πλάνο μας καταστράφηκε από τα πρώτα λεπτά κιόλας από το πέναλτι που θεωρώ ότι δεν ήταν. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε κάτι που δεν έπρεπε να κάνουμε να βγούμε, όλοι μπροστά. Παρ' όλα αυτά, όμως, δεν έχουμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι πάρα να το ξεχάσουμε γρήγορα, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε στο επόμενο κρίσιμο ματς», ανέφερε αρχικά ο Σπανός.

Και πρόσθεσε: «Εμείς φταίμε που δεν μπορούμε να φωνάζουμε όσο πρέπει. Πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε τα του οίκου μας και μετά όλα τα άλλα. Νομίζω χάσαμε δίκαια, πρέπει όμως να συνεχίσουμε να σηκώσουμε κεφάλι γιατί είναι μια ομάδα που έχει μια μεγάλη ιστορία. Οι δυνατές ομάδες φαίνονται στα δύσκολα.

Συγχαρητήρια στη Λαμία και στον Γιώργο Βαζάκα, δεν έχουμε τίποτα με τη Λαμία, ούτε με την πόλη ούτε με τον προπονητή ούτε με την ομάδα και ήταν άριστη η φιλοξενία και τους ευχαριστούμε. Έχουμε τον πόνο μας με αυτή την έκβαση του παιχνιδιού που νομίζω ότι η ήττα οφείλεται σε άλλους, η έκταση του σκορ οφείλεται σε εμάς. Νομίζω ότι ήταν μια κακή παρένθεση».