Βαθμολογία

Μάντζιος: «Δεν κρατήσαμε μπάλα...»

Χωρίς βαθμό ή βαθμούς έφυγε από τα Περιβόλια ο Λεβαδειακός, με τον Άκη Μάντζιο να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του είχε σοβαρό πρόβλημα στο να κρατήσει την μπάλα ενάντια στον Πλατανιά.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Βοιωτών έστρεψε την προσοχή των παικτών του στο εντός έδρας ματς της 12ης αγωνιστικής με την Ξάνθη, υπογραμμίζοντας ότι το τρίποντο είναι απαραίτητο ενάντια στους ακρίτες..

«Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσει μια αρκετά καλή ομάδα. Σχεδιάσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά σε ό,τι αφορά την αμυντική μας λειτουργία. Παρά την κατοχή του Πλατανιά δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει εμείς το γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Μάντζιο.

Από εκεί και πέρα περιμέναμε να φορτώσει ο Πλατανιάς και με δεύτερο σέντερ φορ, όπως κι έγινε. Θέλαμε να κάνουμε την αλλαγή και να παίξουμε με τρία στόπερ και δυστυχώς στην πρώτη φάση έγινε αυτό που θέλαμε να αποφύγουμε. Μετά το γκολ έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για τον Πλατανιά.

Δυστυχώς εμείς στο κομμάτι το δημιουργικό και το τελείωμα των φάσεων μπήκαμε αργά στο παιχνίδι με τη μείωση του σκορ, αλλά το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν στο να μπορέσουμε να κρατήσουμε την μπάλα. Σίγουρα είναι μεγάλες απώλειες για την ομάδα μας τα παιδιά που έλειπαν, αν βάλουμε και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που είχαμε με τον Φαβάλι.

Δυστυχώς δεν πήραμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τώρα στην έδρα μας και θέλουμε να το κερδίσουμε. Το κυριότερό μας πρόβλημα ήταν πως δεν κρατήσαμε μπάλα. Αν δεν κρατάς μπάλα, δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να επιτεθείς», δήλωσε ο Μάντζιος.