Βαθμολογία

Παράσχος: «Καταλυτική η είσοδος του Ράμος...»

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πλατανιάς μετά τη νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού, με τον Γιώργο Παράσχο να στέκεται στη συνέντευξη Τύπου στη συνεισφορά του Λεονάρντο Ράμος για να έρθει η νίκη. Επίσης, ο τεχνικός των Χανιωτών δήλωσε χαρούμενος για την ηρεμία που είχαν οι παίκτες του στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έπαιξε πάρα πολύ κλειστά και λίγο πολύ πιστεύω πως κάπως έτσι θα είναι και το επόμενο παιχνίδι και δεν είναι τυχαίο πως η Βέροια έχει πάρει πολλούς βαθμούς εκτός έδρας παίζοντας έτσι.

Με χαροποιεί που είχαμε ηρεμία σε σχεδόν όλο το παιχνίδι. Είχαμε πλήρη κατοχή της μπάλας, απλώς ορισμένες κινήσεις, ειδικότερα των δύο φορ και ακόμη περισσότερο του Ανγκούλο που έβγαινε πάρα πολύ πίσω, μας έκανε να χάσουμε τα στηρίγματά μας κι έτσι δεν μπορούσαμε να παίξουμε κάτω και να δημιουργήσουμε περισσότερους κινδύνους στο πρώτο ημίχρονο.

Νομίζω ότι η είσοδος του Ράμος ήταν καταλυτική. Ενισχυθήκαμε πάρα πολύ επιθετικά, ρισκάραμε και από τη στιγμή που περάσαμε το πρώτο γκολ από εκεί και πέρα για μας ήταν όλα εύκολα.

Αν δεν κάνω λάθος, μία μόνο τελική είχε ο Λεβαδειακός στο πρώτο ημίχρονο και άλλη μία στο δεύτερο. Δυστυχώς δεχτήκαμε πάλι ένα γκολ που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο επόμενο παιχνίδι για να μπορέσουμε πολύ πιο άνετα να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και να μην έχουμε βαθμολογικό άγχος», δήλωσε ο Παράσχος.