Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για την Λάρισα 2012

Εύκολο έργο είχε η Λάρισα 2012, που κέρδισε με σκορ 3-0 τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Ραψάνης, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας, δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν αρκετά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε αυτήν την νίκη εύκολα, όπως αποδεικνύει και το σκορ.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα της Λάρισας, άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Δημήτρης Κίτσιος, σημείωσε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μάντζας, σημείωσε το 2-0, δίνοντας διαφορά ασφαλείας στην ομάδα του και βάζοντας στέρεες βάσεις για την νίκη της.

Στο δεύτερο μέρος, ο Νταής, πέτυχε το 3-0, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη για την ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη, η οποία απείλησε επιπλέον, με τους Μάντζα, Κίτσιο, Παϊτέρη και Τσιάκο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, αν και προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά τον αντίπαλό τους, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Πατέτσος, Στρατής, Φλώρος Παντ., Φλώρος Β., Βασιλείου (70’ Φλώρος Νικ.), Δόνος (65’ Κίτσιος Παν.), Νταής, Παϊτέρης, Μάντζας (80’ Σκέντζας), Τσιάκος, Κίτσιος Δ.

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Καρυώτης, Τσούλκας (65’ Γκιώνης), Βάρσος, Γκαραγκούνης Δ., Γκαραγκούνης Ντ. (80’ Μήτσιου), Γκαραγκούνης Γ., Βασιλειάδης, Ιωάννου, Σινάν Ερ., Φαρμάκας (46’ Μπούρος), Σινάνι Β.

Διαιτητής: Γιάντσης Βοηθοί: Νίκζας, Τσατσαρώνης.