Βαθμολογία

Ντόστανιτς: «Εγώ θέλω να ανέβουμε Σούπερ Λιγκ»

Τα όσα ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς στη Συνέντευξη Τύπου. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό. Το ξέραμε και προετοιμαστήκαμε για ένα τέτοιο ματς. Η Καλλιθέα είναι μια ομάδα αρκετά καλή στο transition.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή. Αντίθετα εμείς ήμασταν αρκετά πολύ κακοί στο πρώτο 20λεπτό. Η Καλλιθέα είχε καθαρές ευκαιρίες και δοκάρι. Εμείς ισορροπήσαμε και ήμασταν καλοί τακτικά στο δεύτερο. Σήμερα είχαμε και την τύχη με το μέρος μας και κερδίσαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα.

Για την κακή εμφάνιση της ΑΕΛ είπε: Εγώ θέλω να ανέβουμε Σούπερ Λιγκ και τίποτα άλλο. Πρώτα απ΄όλα η ομάδα.

Για τα προβλήματα των τραυματισμών: Υπάρχουν αρκετά προβλήματα και το γνωρίζω. Εμείς θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι με την Παναχαϊκή.

Για τις μεταγραφές: Αν μπορούμε να πάρουμε δύο καλούς παίκτες θα είναι πολύ καλό για μένα».

Νίκος Παντέλης (τεχνικός Καλλιθέας): Θεωρώ ότι σήμερα είναι άδικο και το ποδόσφαιρο έδειξε πόσο άδικο μπορεί να γίνει μερικές φορές. Παίξαμε πολύ καλύτερα απέναντι στους πρώτους όμως το ματς χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Άλλο να μπαίνεις με ισοπαλία και άλλο ήττα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε καλύτερη ανασταλτική λειτουργία και μας δυσκόλεψε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, είχαμε άγχος και αυτό φάνηκε στην τελική προσπάθεια. Εγώ θα κρατήσω την καλή εμφάνιση που κάναμε και θα ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο στην ΑΕΛ που πιστεύω πως είναι ομάδα Α’ Εθνικής.

Δημήτρης Κομεσίδης (παίκτης ΑΕΛ): Το γκολ στο ημίχρονο μας βοήθησε και στο δεύτερο θέλαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα και το καταφέραμε. Έχουν σημασία οι τρεις βαθμοί οι σημερινοί.

Κώστας Παγώνης (παίκτης Καλλιθέας): Σήμερα είδαμε τι παιχνίδια μπορεί να παίξει η μπάλα.