Βαθμολογία

Έσπασαν τα δοκάρια!!!

Ο Απόλλων Βρυσιών φιλοξένησε τον Παναγροτικό Νίκαιας και ηττήθηκε με 0-2. Το παιχνίδι είχε στο σύνολο πέντε δοκάρια! Δύο για τα Βρυσιά και τρία για τον Παναγροτικό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε γκολ αλλά είχαμε δοκάρι μόλις στο 2ο λεπτό για τους γηπεδούχος με τον Λιάπη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά. Στο 50’ είχαν δοκάρι με τον Χριστοδούλου αλλά στο 70’ ο ίδιος θα σκοράρει μετά απο πάσα του Τριανταφυλλόπουλου. Στην επόμενη φάση τα Βρυσιά είχαν δοκάρι με τον Ζητούνη για να απαντήσει με δοκάρι ο Χριστοδούλου στο 75’. Στο 85’ σειρά του Τριανταφυλλόπουλου για δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος θα κάνει το τελικό 0-2 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Απόλλων Βρυσιών (Λεωνίδας Τασιούλης): Κουλιάρας, Καναβός, Αγγελάκης, Γαϊτανίδης, Στεμάνης, Τατσιαρής, Λιάπης, Γιαντσίδης, Βουβαλούδης, Βαΐτσης (60’ Προσβήτης), Ζητούνης.

Παναγροτικός: (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Τζερλιώτης, Γεωργόπουλος, Χονδρονάσιος (35’ λ.τ Ταβερνάκης), Ψαρούλης, Πανδρεμένος, Πίκας, Ανδρεόπουλος (85’ Παπακώστας), Χριστοδούλου, Τριανταφυλλόπουλος, Ολομάνι (55’ Καραφέριας).

Διαιτητής: Στεργίου. Βοηθοί: Καρακώστας, Τσαπράζης.

Βασίλης Παπαχατζής