Βαθμολογία

Ανατροπή με Τσακίρη ο Αστέρας

Οι Νέες Καρυές 2012 – Ολύμπικ φιλοξένησαν τον Αστέρα Τυρνάβου και ενώ βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο τέλος ηττήθηκαν με 1-2. Πρωταγωνιστής ήταν ο Τσακίρης αφού είχε ένα γκολ και μια ασίστ.

Στο 23ο λεπτό ο Σπανό θα κερδίσει πέναλτι το οποίο θα εκτελέσει ο Τσιρβούλης για το 1-0. Ακόμη οι Μανώλης και Σπανός είχαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά. Στο 55’ ο Μπαντής θα χάσει πέναλτι και δέκα λεπτά μετά ο Γαλάνης είχε δοκάρι. Στο 70’ ο Τσακίρης θα σκοράρει για το 1-1 και στο 89’ θα δώσει την πάσα στον Γαλάνη για το τελικό 1-2.

Νέες Καρυές 2012 – Ολύμπικ (Γιώργος Λιάπης): Καλλιμάνης, Ζουμπελούλης, Σέτζας, Περδίκης, Σιδέρης (46’ Καψελός), Τσουρής (55’ Μήλιος), Μανώλης,  Καραπετσάνης (90’ Αλεξίου), Σπανός, Τσιρβούλης, Τσινούδης.

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Πάσιος Αν., Πάσιος Β., Καρατζούνης, Καραγκούνης Χ., Λάζος (70’ Καρακώστας Σωτ.), Καρακώστας Σουλ., Καραγκούνης Λ. (60’ Καραγκούνης Σπ.), Μπαντής (87’ Φουντούνας), Γαλάνης, Τσακίρης.

Διαιτητής:  Βλιώρας. Βοηθοί: Γκαρέλης, Μακρής.

Βασίλης Παπαχατζής