Βαθμολογία

Ο Πάτο «άλωσε» το Ελ Πάσο!

Με γκολ του Πάτο στο 46’ η ΑΕΛ πέρασε από την δύσκολη έδρα της Καλλιθέας κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με σκορ 0-1 και έτσι έφτασε στις εφτά νίκες σε εννιά ματς.

Παράλληλα αύξησε τη διαφορά στους έξι βαθμούς από τα Τρίκαλα που ηττήθηκαν στη Ζάκυνθο. Ουσιαστική η ΑΕΛ σε ένα δύσκολο παιχνίδι, μαχητική η Καλλιθέα, δεν κατάφερε όμως να σημειώσει κάποιο γκολ αν και είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο κυρίως ημίχρονο.

Το φιλμ του αγώνα

2' Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά από τον Μουκτάρη, η μπάλα πέρασε άουτ.

6' Ωραία προσπάθεια του Μασένα απο δεξιά, πάσα στον Φράγκο και εκείνος γύρισμα στον Μπέλη, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι κάνει το σουτ, αλλά ο Ξενοδόχοφ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

9’ Σουτ από 25 μέτρα του Μπέλη, έδιωξε πάλι εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ.

18' Διπλό δοκάρι για την Καλλιθέα. Ο Μασένα ξέφυγε στη μεσαία γραμμή, δοκίμασε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα πήγε στο δεξί δοκάρι του Ξενοδόχοφ. Η μπάλα επέστρεψε πλάγια στη μεγάλη περιοχή, όπου ο Μπέλης έκανε νέο σουτ και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε άουτ.

46' ΓΚΟΛ 0-1 για την ΑΕΛ. Ο Κουτσιανικούλης έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Πάτο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

57' Ο Πάτο έκανε προσπάθεια από δεξιά, ο Μαρουκάκης πήρε την μπάλα από την σέντρα του, αλλά το σουτ στην κίνηση που δοκίμασε έφυγε άουτ.

87' Σουτ του Μπέλη, ο Ξενοδόχοφ παραχωρεί κόρνερ.

94’ Γυριστό του Λεβέντη, η μπάλα άουτ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Μουκτάρης, Πίκολο, Ρουσάκης, Τεγούσης (63’ Μπούζας), Μπέλης, Φράγκος (84’ Σμυρλής), Αρναρέλλης (58’ Λουκάνοβιτς), Μασένα.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Μονιάκης (63’ Παπαχρήστος), Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο, Κουτσιανικούλη, Μαρουκάκης (81’ Καπός – 87’ Κρητικός).

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου). Βοηθοί: Σίπκας (Σάμου), Τρουλινός (Ηρακλείου).