Βαθμολογία

Τριάρα τα Βούναινα!

Τα Βούναινα πήραν μια σημαντική νίκη την Κυριακή (22/11) απέναντι στην μαχητική Ανάβρα με σκορ 3-1 και έτσι ανέβηκαν στον βαθμολογικό πίνακα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, είχε δύναμη και αρκετό αέρα που δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, δημιουργούσαν φάσεις και έτσι πέτυχαν και τα τρία γκολ.

Στο 9’ πρώτη καλή στιγμή για την Ανάβρα, όταν ο Χαϊδούλης εκτέλεσε το φάουλ, ο Βλάχος έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Καραποστόλης. Στο 10’ ο Τσαπράζης Κ. έβγαλε τετ α τετ τον Μερτζανίδη αυτός έκανε το σου και η μπάλα πήγε άουτ. Στο 11’ ο Τσαπράζης Κ. έδωσε όμορφα στον Τσανά, αυτός έκανε το σουτ και οριακά έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

Στο 28’ ο Αγγλόπουλος Λ. εκτέλεσε το φάουλ και ο Χατζηλιάδης Σ. άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Στο 52’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Χαϊδούλης έκανε το 1-1.

Στο 60’ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σιμούλη απέκρουσε ο Καραποστόλης. Από εκεί και πέρα τα Βούναινα έδωσαν εύρος στη νίκη τους. Στο 69’ ο Αγγλόπουλος Λ. έκανε ένα αριστερό βολέ στο δεξί παραθυράκι και το 2-1 και στο 91’ εκτέλεσε κόρνερ η ομάδα της Ανάβρας βγήκε στην αντεπίθεση από το κέντρο ο Τσαπράζης Κ. πέρασε και τον κίπερ και πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-1.

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Μουτσανάς, Μαρβατάϊ, Φαρμάκας, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Τσαπράζης Κ., Αγγλόπουλος Λ., Χατζηλιάδης Σ.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός): Φιλοκώστας, Χονδροδήμος, Χαϊδούλης, Κουρούκας Ι., Μαλιάρας, Γιαννουλέας (75’ Ζαχαράκης Π.), Κοτσιάς, Γκιόσι, Κουρούκας Μ., Σιμούλης, Βλάχος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Παπαδημητρίου, Λάκης.