Βαθμολογία

Μοίρασμα...στο 95’

Ολυμπιακός Χειμαδίου και Ελευθεραί αναδέχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Η ισοφάριση έγινε από τον Λίταινα στο 95’. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε γκολ αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τους Καββαδία και τον Φουσίκα να σημαδεύει το δοκάρι.

Στην επανάληψη το Ελευθεραί προηγήθηκε στο 53’ με έμμεση εκτέλεση φάουλ και σκόρερ τον Σαράντη. Δέκα λεπτά μετά θα γίνει το 1-1 με τον Καραντώνη Γ. και στο 66’ ο Ζησόπουλος θα βρει κι αυτός το δοκάρι.

Στο 78’ ο Θεοδώρου θα κάνει το 1-2 για τους φιλοξενούμενους και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το ματς τελείωσε ο Λίταινας στο 95’ θα κάνει το τελικό 2-2.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Κώστας Παπαρίζος): Τσικόπουλος, Τόπης Π., Παλικάρης, Σερδαλής, Τόπης Σ., Δαλαμπύρας (55’ Λίταινας), Θεοχαρίδης (60’ Καραντώνης Λ.), Νούσιος, Τσιαγκούλης (5’ λ.τ. Ζησόπουλος), Σούμας, Καραντώνης Γ.

Ελευθεραί (Κώστας Ταξιάρχης): Μπακαρός, Στράτου, Κατσαβριάς (72’ Κασνακούδης), Μέκρας Χ., Σαράντης, Κοντογιάννης, Σκαπέρδας(45’ Θεοδώρου), Ευσταθίου (78’ Λεμονής), Φουσίκας, Μέκρας Γ., Καββαδίας.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη. Βοηθοί: Πατέτσος, Τσακνάκη.

Βασίλης Παπαχατζής