Βαθμολογία

Ανακοίνωσε ότι παραιτείται ο Αλαφούζος

Λίγη ώρα μετά την οριστική αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό «άναψε» η φημολογία περί παραίτησης του Γιάννη Αλαφούζου από την προεδρία του Παναθηναϊκού, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος το βράδυ του Σαββάτου (21/11).

Με δήλωσή του, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» γνωστοποίησε ότι την Κυριακή (22/11) θα συγκαλέσει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της «πράσινης» ΠΑΕ, καθώς προτίθεται να υποβάλει την παραίτησή του.

Στο Δ.Σ. ο Αλαφούζος θα εισηγηθεί και το αν ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να συνεχίσει ή όχι να παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα, όπως σημειώνει στη δήλωσή του, και εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός υποβιβάζεται και ξεκινά με -6 βαθμούς την επόμενη σεζόν.

Συνεπώς, μένει να φανεί αν ο πρόεδρος του ΠΑΟ θα εμμείνει στην απόφασή του να φύγει από τα διοικητικά του αθηναϊκού συλλόγου ή θα αλλάξει τελικά γνώμη.

«Αύριο θα συγκαλέσω εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου προτίθεμαι να υποβάλω την παραίτηση μου. Θα εισηγηθώ στο Διοικητικό Συμβούλιο να εξετάσει εάν θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα», αναφέρεται στη δήλωση Αλαφούζου.