Βαθμολογία

Σκόνδρας: «Είμαστε θυμωμένοι»

Γκέλα εκτός προγράμματος ήταν αυτή που έκανε ο ΠΑΟΚ με τον ουραγό και χωρίς νίκη στη Σούπερ Λίγκα Πανθρακικό και αυτό έφερε προβληματισμό. Στη διακοπή οι Θεσσαλονικείς δούλεψαν και καλούνται κόντρα στον Παναιτωλικό να δείξουν πως πήραν το μάθημά τους. Σύμφωνα με τον Γιάννη Σκόνδρα η ομάδα έχει χαρακτήρα νικητή, ενώ ο 25χρονος τόνισε ότι θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να κερδίζει άνετα, κάτι που έως τώρα δεν έχει καταφέρει στη σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Όλοι οι παίκτες ξέρουμε που βρισκόμαστε. Όταν φέρνεις ισοπαλία στην έδρα σου με τον Πανθρακικό, είναι αποτέλεσμα που δεν ευχαριστεί κανένα. Είμαστε θυμωμένοι και στεναχωρημένοι για αυτό. Η νοοτροπία που έχουμε είναι αυτή του νικητή. Με αυτές τις ομάδες που είναι κάτω από τον ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζουμε άνετα. Δεν το έχουμε καταφέρει ακόμη. Τώρα πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι στο ματς με τον Παναιτωλικό, να δείξουμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ. Να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε και να καταφέρουμε να πετύχουμε και πολλά γκολ».

Για τον λόγο που ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ εύκολα: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Έχουν γίνει λάθη και εκεί δουλεύουμε για να τα βελτιώσουμε. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν αποτέλεσμα έλλειψης συγκέντρωσης. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε».

Για το ότι θα κληθεί να παίξει και πάλι ως στόπερ: «Για μένα το σημαντικό είναι να παίρνω παιχνίδια. Όπου με βάλει ο προπονητής θα παίξω. Ως στόπερ έχω παίξει αρκετές φορές αλλά όπου και αν παίζω προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν με πειράζει. Εκεί χρειάζεται βοήθεια η ομάδα, εκεί θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Για τον αγώνα της Κυριακής: «Καλή ομάδα έχει ο Παναιτωλικός, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και ότι έχουμε ποιότητα»