Βαθμολογία

Ανεβάζουν στροφές Καραγιαννίδης και Μεντής

Δύο είναι σταθερά τα προβλήματα των τελευταίων ημερών στην Κέρκυρα και αυτά έχουν να κάνουν με τους Καραγιαννίδη και Μεντή από τη στιγμή που Ντουαλά και Καρντόσο είναι στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη.

Οι δύο πρώτοι πήραν την Πέμπτη (19/11) μέρος στην προπόνηση ακολουθώντας χαλαρό πρόγραμμα ασκήσεων και όλα δείχνουν ότι από τη Δευτέρα (23/11) θα είναι καλά. Ωστόσο, εννοείται πως χάνουν το ματς με τον Αχαρναϊκό.

Σε αυτό τα χέρια του Διγκόζη λύνονται σε μεγάλο βαθμό από τη στιγμή που θα μπορεί να δώσει φανέλα βασικού στον Καρντόσο. Οποιοσδήποτε άλλος στον χώρο της μεσαίας γραμμής είχε αρκετά προβλήματα, ενώ εκ των πραγμάτων ο Ντουαλά είναι πολύ μεγάλη προσθήκη μιας και μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Είναι, άλλωστε, ίσως ο μοναδικός που βγάζει τέτοια διάθεση και φρεσκάδα έως τώρα από τους Φαίακες.

Η απουσία του Καραγιάννη, πάντως, είναι σημαντική, αφού δίπλα στον Βενέτη θα πάει ένας εκ των Όμο και Παρασκευαΐδη τη στιγμή που κανείς εκ των δύο δεν δείχνει αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Τέλος, το πρόγραμμα της προπόνησης την Πέμπτη περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και πρέσινγκ. Στο δεύτερο μέρος παίχτηκε οικογενειακό διπλό στα 3/4 του γηπέδου.