Βαθμολογία

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Ηρακλή ο Κακαγιάννης

Παρελθόν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή αποτελεί ο Γιάννης Κακαγιάννης. Το μέχρι πρότινος μέλος του Δ.Σ. υπέβαλε την παραίτησή του, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του στο εξωτερικό δεν του επέτρεπαν να ασχοληθεί όσο θα ήθελε με τον σύλλογο.

Ο «Γηραιός» τον ευχαρίστησε για την προσφορά του κι εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα συνεχίσει να βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή: «Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την παραίτηση του Γιάννη Κακαγιάννη από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον ευχαριστεί για τη μεγάλη του συνεισφορά στο Σύλλογο, κατά τη διάρκεια μίας περιόδου που η ομάδα του Ηρακλή κατάφερε να ανέβει στη Superleague.

Αν και κατανοούμε ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του κ. Κακαγιάννη στο εξωτερικό, τον εμποδίζουν από το να συνεχίσει το ρόλο του στο ακέραιο με την ιδιότητά του ως μέλος του ΔΣ, ωστόσο γνωρίζουμε ότι η συνεχής υποστήριξη και το πάθος του για την ομάδα του Ηρακλή δεν θα σταματήσουν, και με τον τρόπο του θα βοηθήσει κι αυτός να προχωρήσει ακόμα περισσότερο η ομάδα μας.

Πραγματικά, αναγνωρίζουμε πως ο Γιάννης Κακαγιάννης προσέφερε ότι ήταν δυνατόν στην κοινή προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα εκεί που βρίσκεται σήμερα και τον ευχαριστούμε».