Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: Διόρθωση ανακοίνωσης

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρεί υποχρέωση της να προβεί σε μια διόρθωση. Στην προηγούμενη ανακοίνωση μας σχετικώς με τους αθλητικούς δικαστές της Football League, όταν εξεδόθη η πρωτοφανούς αγριότητας απόφαση του αθλητικού δικαστή Βόμβα, η οποία επέβαλε ποινή 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 49.750€ πρόστιμο, είχαμε διαμαρτυρηθεί και είχαμε αναφέρει ότι και οι δύο αθλητικοί δικαστές αυτοπροτάθηκαν.

Η πραγματικότητα είναι ότι η προϊσταμένη των αθλητικών δικαστών, Πρόεδρος Πρωτοδικών κα Μαρίνα Μπόζιου, εξελέγει παμψηφεί από τους συναδέλφους της σε έκτακτη γενική συνέλευση της ολομέλειας των δικαστών του πρωτοδικείου Αθηνών, υπό την προεδρία του Προέδρου Πρωτοδικών και Προέδρου του τριμελούς συμβουλίου διοικήσεως κου Γεωργουλέα.

Η Πρόεδρος Πρωτοδικών κα Μαρίνα Μπόζνου είναι γνωστή νομικός με μεταπτυχιακές σπουδές και μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών του Υπουργείου Δικαιοσύνης και χαίρει της απολύτου εκτιμήσεως του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ Αλέξη Κούγια

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας εκτιμούν και τον πρωτοδίκη κ. Ελευθέριο Βόμβα, αλλά η εμμονή του να μην εφαρμόζει την αρχή της αναλογικότητας μας έφερε στην πολύ δύσκολη θέση να προβούμε στην ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε και να μην δεχόμεθα να κριθούμε στο μέλλον από αυτόν.