Βαθμολογία

Άρχισε επαφές για να «δέσει» τον Μακ ο ΠΑΟΚ

Μπορεί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση παικτών για ενίσχυση στο χειμερινό παζάρι του Ιανουαρίου, αλλά την ίδια ώρα προσπαθούν να «δέσουν» όσους κρίνουν πως έχουν μέλλον στο σύλλογο.

Η περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη είναι μία από αυτές, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία με άλλον Έλληνα διεθνή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, στον οποίο πιστεύουν πολύ στο «Δικέφαλο του Βορρά» και σε πρώτη φάση έχουν δώσει τα χέρια για ανανέωση έως το καλοκαίρι του 2019.

Το μεγάλο θέμα που «καίει» όμως τον ΠΑΟΚ είναι η επέκταση του συμβολαίου του Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος αγωνιζόμενος με τα «ασπρόμαυρα» έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2017, αλλά οι εμφανίσεις του τόσο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όσο και με την Εθνική Σλοβακίας έχουν προσελκύσει ενδιαφερόμενους.

Μπορούν μάλιστα να αυξηθούν ακόμα περισσότερο αν σκεφτεί κανείς πως ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να πάρει μέρος στο Euro 2016 και να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αξία του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φρανκ Άρνεσεν έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον εκπρόσωπό του και αναμένεται να φανεί το επόμενο διάστημα κατά πόσο ο Σλοβάκος είναι διατεθειμένος να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.