Βαθμολογία

Τρίο απόντων εν όψει Αστέρα Τρίπολης

Mε την προπόνηση της Τετάρτης (18/11) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Εν όψει Αρκάδων, λοιπόν, ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στους Ούμπιντες και Φυτανίδη, που ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Απών κόντρα στην παλιά του ομάδα θα είναι και ο τιμωρημένος Ουσέρο, ενώ οι υπόλοιποι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη. Στο μεταξύ, εντός των επόμενων ημερών οι Περιστεριώτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τρία γήπεδα στα οποία γίνονται εργασίες στον χλοοτάπητα.

Όπως αναφέρεται και σε σχετικό δελτίο Τύπου «στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου έγινε σπορά χόρτου χειμερινής ποικιλίας και θα παραδοθεί κανονικά εν όψει του επόμενου εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. Σε δεκαπέντε μέρες θα παραδοθεί το ένα γήπεδο στο αθλητικό κέντρο που επίσης έγινε σπορά και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η ίδια διαδικασία στο δεύτερο γήπεδο.

Τέλος, στο προπονητικό γήπεδο του Ασπρόπουργου έγινε ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα και θα είναι έτοιμο στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου».