Βαθμολογία

«Ορισμένοι έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει»

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου, του μεγαλομετόχου της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια.

Ο κ. Κούγιας, αναφέρθηκε στην ποινή της επιτήρησης που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω του ότι το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς, δεν εξασφάλισε την αδειοδότηση της ομάδας για την Super League. Όπως είπε, η ΠΑΕ ΑΕΛ, αντιμετωπίζει πλέον κυρώσεις, λόγω της ποινής που της επιβλήθηκε.

Στην συνέχεια, έκανε λόγο για την περσινή κατάσταση που ίσχυε σχετικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, αλλά και τους χειρισμούς τους οποίους έκανε η περσινή ιδιοκτήτης εταιρία της ΠΑΕ, λέγοντας, ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσαν οι πληρωμές αλλά και άλλα θέματα της ομάδας, ήταν παράνομα. Βέβαια, ξεκαθάρισε, ότι το καθεστώς της επιτήρησης, δεν έχει καμιά σχέση με την αδειοδότηση της ομάδας, η οποία θα εξεταστεί και θα γίνει τον Μάρτιο.

Έπειτα, αφού ανέφερε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση που βρήκε στην ΠΑΕ, αλλά και τα όσα αναφέρει η απόφαση, για την περσινή διοίκηση, είπε πως δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να κάνει δηλώσεις σχετικά με αυτά που έκανε λάθος, αναφερόμενος στην συνέντευξη του κ. Πλεξίδα στην εφημερίδα “Ελευθερία”. Μάλιστα, σημείωσε, ότι ο αθλητικός εισαγγελέας, αναμένεται να ασχοληθεί τόσο με το θέμα, όσο και με την επιτροπή αδειοδοτήσεων.

Επίσης, έκανε λόγο για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ, από την οικογένεια Πλεξίδα, η οποία όπως είπε, δεν επιθυμούσε να τις μεταβιβάσει εξ’ αιτίας της επένδυσης που έγινε στο προπονητήριο των Δένδρων. Μάλιστα, έκανε μια σύγκριση της περσινής ΠΑΕ ΑΕΛ, με την σημερινή καλώντας τους παρευρισκόμενους να επιλέξουν ποια από τις δύο καταστάσεις προτιμούν.  

Κλείνοντας, ανέφερε, η ενασχόλησή του με την ΑΕΛ, δεν θέλει να του δημιουργεί προβλήματα, καθώς, είναι πολυάσχολος στην καθημερινότητα του. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ορισμένοι, έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει», ενώ έκλεισε λέγοντας να αφήσουν την προσπάθειά του να ευδοκιμήσει, μιας και την βλέπουν να πάει καλά και όχι να προσπαθούν να την υποσκάψουν.