Βαθμολογία

ΑΣΑ: «Λυπούμαστε για λογαριασμό σας…»

Μία ερώτηση του δημοτικού συμβούλου, Κωνσταντίνου Μιχαλάκη, στο Δ.Σ. εξόργισε την ΑΣΑ. Συγκεκριμένα, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΚΑΡ.ΠΟ.Σ» ρώτησε τη διοίκηση του Δήμου αν η ομάδα της Καρδίτσας καταβάλλει το 15% για τις εκκαθαρίσεις στο Δημοτικό Στάδιο.

Η ΑΣΑ εξέφρασε την αγανάκτησή της, τονίζοντας ότι η ίδια φροντίζει για τα προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο, ενώ αυτό θα έπρεπε να είναι δουλειά του Δήμου. Παράλληλα, εκφράζει την απογοήτευσή της για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Τρίτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “ΚΑΡ.ΠΟ.Σ” κ. Κώστας Μιχαλάκης σε παρέμβασή του απηύθυνε ερώτηση προς την διοίκηση του Δήμου για το αν η Αναγέννηση καταβάλει το 15% για τις εκκαθαρίσεις στο Δημοτικό Στάδιο!

Η έκπληξή μας έγκειται στο γεγονός ότι απ' όλα τα τρομερά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, απ' όλες τις στρεβλώσεις και τα θέματα που υποβαθμίζουν την καθημερινότητα και δυσκολεύουν αφάνταστα τη ζωή του Καρδιτσιώτη πολίτη, ο κ. Μιχαλάκης σε μια από τις ελάχιστες παρεμβάσεις που έκανε στη μέχρι τώρα θητεία του (άλλη μια φορά ξαναμίλησε), θεώρησε ότι το μείζον θέμα που θα πρεπε ν' απασχολήσει τη συνεδρίαση του Δήμου, είναι αν η Αναγέννηση πληρώνει χρήματα για να παίζει στο Στάδιο!!!

Δεν τον απασχόλησε αν η Καρδίτσα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΗ στην Θεσσαλία που το Δημοτικό της Στάδιο είναι σε άθλια κατάσταση, που κατάντησε ερείπιο, που έχει κλειστή την ανατολική εξέδρα δέκα χρόνια, που δεν έχει χορτάρι και ούτε καν πόρτες να εισέρχεται ο φίλαθλος κόσμος, αλλά τον απασχόλησε αν πληρώνει για να παίζει η Αναγέννηση!!!

Είναι πραγματικά απίστευτο αλλά αληθινό!!! Περιγράφει εν ολίγοις τον άνεμο που πνέει στην Καρδίτσα του 2015!!!

Αλήθεια ο κ. Μιχαλάκης γνωρίζει τι είναι η Αναγέννηση;

Έχει υπόψιν σε ποιό χώρο δραστηριοποιείται;

Το γνωρίζουν οι συνάδελφοί του που τον επέλεξαν στη θέση αυτή για να προωθεί και ν' αγωνίζεται για τα ζητήματα της πόλης;

Να του απαντήσουμε, λοιπόν, ότι η Αναγέννηση είναι απολύτως εντάξει στις υποχρεώσεις της και πληρώνει ενώ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ για να παίζει στο Δημοτικό Στάδιο.

Δεν θα πρεπε γιατί τα έχει καταβάλει τα χρήματα αυτά για να συντηρήσει και να βελτιώσει το χώρο ο οποίος με ΕΥΘΥΝΗ όσων διοίκησαν και διοικούν την πόλη βρίσκεται σ' ένα απερίγραπτο κατάντημα...

Πληρώνει από το υστέρημα Καρδιτσιωτών που στηρίζουν την προσπάθειά της για την οποία μιλάει με τα καλύτερα λόγια ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Μια προσπάθεια που βγάζει την Καρδίτσα από την αφάνεια στην οποία την έχουν οδηγήσει με την παροιμιώδη ανεπάρκειά τους διάφοροι που έχουν διοικήσει ανεπιτυχώς την πόλη...

Αισθανόμαστε πραγματικά αγανάκτηση για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τις αρχές και από υπεύθυνα πρόσωπα, η προσπάθειά μας.

Λυπούμαστε για λογαριασμό σας κύριοι...».