Βαθμολογία

Φωνάζει «όχι» στη βία κατά των γυναικών η Λαμία

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά η Λαμία, που άγγιξε ένα ευαίσθητο θέμα, όπως είναι η βία κατά των γυναικών. Η ομάδα της Φθιώτιδας προχώρησε λοιπόν σε μία αξιέπαινη πράξη και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νοεμβρίου έστειλε το μήνυμά της μέσω των ποδοσφαιριστών και των υπόλοιπων μελών της, που φωτογραφήθηκαν για να τιμήσουν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας στις 25 Νεοεμβρίου, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία 1964 σε συνεργασία με τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Λαμιέων συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Παίκτες και μέλη της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο ΔΑΚ για την πραγματοποίηση ενός διαφημιστικού μηνύματος εναντίον της Βίας κατά των γυναικών. Παρών και ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαμιέων, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Ζαγκανάς καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Ποντίκας. Η ομάδα της Λαμίας θα στηρίξει με περισσότερες δράσεις αυτή την προσπάθεια τις επόμενες ημέρες».