Βαθμολογία

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΑΕΛ

Με αφορμή την διοργάνωση «κυνηγιού θησαυρού» στην Λάρισα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει τη στήριξή της στην εν λόγω οργάνωση αλλά και στις ενέργειες που έχουν στόχο την ενίσχυσή της. Αναλυτικά το σχετικό μήνυμα που έχουν αναρτήσει οι «βυσσινί» στο λογαριασμό της ομάδας στο facebook αναφέρει:

Στις 21/11/2015, 11 το πρωί στην Πλατεία Λαού, διοργανώνεται εθελοντική δραστηριότητα με τη μορφή «κυνήγι θησαυρού» στη Λάρισα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και με αφορμή τον εορτασμό του ενός χρόνου λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας.

Στη δραστηριότητα αυτή μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6-16 ετών. Θα υπάρχει φυσικά επίβλεψη και καθοδήγηση από τους εθελοντές της ομάδας artivistas.

Η δράση αυτή οργανώνεται με σκοπό να ενισχυθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της συγκέντρωσης και δωρεάς αγαθών που είναι απαραίτητα στα παιδιά που προστατεύονται από τον οργανισμό. Μέσω της συλλογικής αυτής προσπάθειας επιθυμία είναι να περαστεί στα παιδιά το μήνυμα και οι αξίες του εθελοντισμού και της προσφοράς. Η ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει ποικιλοτρόπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και βοηθά σε κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυσή του.