Βαθμολογία

«Κλείσιμο» με ήττα για τις Νεάνιδες (Δηλώσεις)

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα των Νεανίδων για τον Φιλαθλητικό – Λαρισαϊκό με τα κορίτσια να γνωρίζουν την εντός έδρας ήττα από τον Ασκληπιό Τρικάλων με 3-1, κάνοντας όμως εξαιρετική εμφάνιση.

Η Χριστίνα Τσαπραλή είδε τα κορίτσια της να παίρνουν ένα σετ και να «γεμίζουν» τα υπόλοιπα, βγάζοντας σε αρκετά διαστήματα σπουδαίους πόντους αλλά και καλές άμυνες. Στο πρώτο σετ, οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν δυνατά, αλλά οι γηπεδούχες ανέτρεψαν την κατάσταση έχοντας την Κουμπούρα σε εκπληκτική κατάσταση, καθώς από την ώρα που πήρε το σέρβις «έτρεψε» ένα σερί 7-2 με το τελικό σκορ να είναι το 25-19.

Στο δεύτερο σετ, ο Φιλαθλητικός μπήκε καλά, αλλά η κατάσταση του Ασκληπιού ήταν σαφώς βελτιωμένη, με την Γατσά να παίρνει σημαντικές επιθέσεις πάνω της και με καλές άμυνες οι φιλοξενούμενες  «έγραψαν» το 1-1.

Το τρίτο σετ ήταν σχετικά καλό, με τον Ασκληπιό να το «παίρνει» με 25-18. Μεγάλη «μάχη» δόθηκε στο τέταρτο σετ της αναμέτρησης, με τον Φιλαθλητικό να ξεκινάει μέτρια αφού δεν είχε το προβάδισμα, ωστόσο, κατάφερε να περάσει μπροστά στο 17-15, αν «κρατούσε» εκεί το ματς θα οδηγούνταν στο «τάι-μπρέικ», αλλά ο Ασκληπιός με καλό σέρβις πήρε το σετ με 25-19, «γράφοντας» έτσι το τελικό 3-1.

Αυτή ήταν σίγουρα η καλύτερη εμφάνιση των κοριτσιών στο πρωτάθλημα των Νεανίδων, από μία ομάδα με μικρό όρο ηλικίας που αφήνει υποσχέσεις για το αντίστοιχο των Κορασίδων που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστίνα Τσαπραλή (Φιλαθλητικός): «Μόλις τελείωσε για εμάς ένα πρωτάθλημα, των νεανίδων… Έχω αυτή την ομάδα εδώ και 2.5 μήνες που την προπονώ, με τα κορίτσια να προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο. Σήμερα, κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι από τα τέσσερα που παίξαμε εδώ, η «εικόνα» που παρουσιάζουμε μας αφήνει με αισιοδοξία για το πιο ολοκληρωμένο πρωτάθλημα των Κορασίδων που ακολουθεί».   

Τα σετ: 25-19, 19-25, 18-25, 19-25

Οι αρχικές εξάδες:

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (Τσαπραλή): Γκαμζάρη, Παπαγιάννη, Γιαγλάρου, Σταμπουλή, Ντούλμπερη, Νιακοπούλου, Μπάλλα (Λ).

Ασκληπιός (Καμινάρης): Γεωργίου, Γκουτσιούπα, Προβίδα, Γάτσα, Χύτα, Τσιούκα, Βράκα (Λ).